Marokkansk torsk

Fisk er sundt, og vi skal gerne spise det et par gange om ugen. Her får du en marokkansk inspireret ret med torsk.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Marokkansk torsk

Denne opskrift er til 3 pers.

Det skal du bruge til marokkansk torsk

1 løg
2 porrer
1 spsk. olie
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. stødt kanel
2 tsk. spidskommen
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 fed hvidløg
2 dl hønsebouillon
75 g tørrede abrikoser
25 g tranebær
50 g cashewnødder
500 g torskefilet
240 g kogte kikærter
Koriander til pynt

Prøv også: Bagt torsk med parmaskinke og risotto med spinat

Sådan laver du marrokkansk torsk

Hak løg og porrer og svits dem i olien sammen med gurkemejen.

Tilsæt krydderier, presset hvidløg, bouillon, abrikoser i tern, tranebær og nødder og lad det småsimre under låg i 5 min.

Skær torsken i mindre stykker.

Tilsæt torsk og kikærter og giv retten yderligere 15 min.

Servér med et stykke godt brød.

Prøv også: Marokkansk lammetærte

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.