Medister med sennepsmarinerede kartofler

Mange danske familier spiser også medister til jul. Så en opskrift på julemedister er på sin plads!
Af
af Redaktion
Medister til jul

Det skal du bruge til medister med sennepsmarinerede kartofler:

(3 pers.)

500 g medister
Olie til stegning
600 g kartofler
1 løg i tynde skiver
1 spsk. smør

1 dl vand
2 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 tsk. sennepspulver
150 g rød spidskål

Prøv også: Medister i fad

Sådan laver du medister med sennepsmarinerede kartofler

Steg medisteren over jævn varme, til den er gennemstegt, ca. 10-12 min. på hver side.

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i tern.

Smelt smørret i en gryde sammen med vand og eddike og kog løgringene 5 min. heri.

Tilsæt salt, peber og sennepspulver og vend kartoffelternene i og varm dem godt igennem.

Snit kålen i fine strimler og vend dem i kartoflerne. Servér med syltede rødbeder.

I galleriet finder du alle de andre gode juleklassikere

Juleklassikere

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.