Mørksej med kålrabi

Fisk er sundt og en lækker spise. Her får du en nem og skøn opskrift på sprød, pandestegt mørksej med kålrabi. Velbekomme
Af
Af: Christine Bille, Foto: Carina Krüger.
Mørksej med grøntsager på tallerken

Mørksej med kålrabi

Ingredienser (4 pers.) 1 kg kålrabi 2 røde peberfrugter 2 spsk. olivenolie 1 dl vand Salt og peber 1 bdt. basilikum 500 g mørksej el. anden torskefisk 1 spsk. smør Synes du godt om mørksej med kålrabi, så prøv også: Tomatbagt fisk med fennikel Tilbehør: Kogte kartofler ½ citron i både Server også nye kartofler i pakker til din fisk

Fremgangsmåde

Skræl kålrabien og skær den i små tern. Skær peberfrugterne i strimler. Steg begge dele i olien på en stor pande, til kålrabien er lysebrun. Tilsæt vandet og lad det koge næsten væk. Smag til med salt og peber. Vend basilikumbladene med grøntsagerne. Skær fisken i 4 stykker. Steg dem i lidt smør på en anden pande, til de er gyldenbrune på begge sider. Krydr med salt og peber. Servér fisken med grøntsager, kogte kartofler og citronbåde.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.