Nemme kyllingespid med fersken og sprøde kartofler
Disse kyllingespid tager ingen tid at lave! Der er viklet bacon om kyllingestykkerne, hvilket gør dem ekstra lækre. Kan laves på grill eller i ovn.
Af
af Kristina Miechels

30 min
3 personer
Kyllingespid
650 g små kartofler
2 kyllingebryster
2 faste ferskner
150 g bacon i skiver
3 tsk. groft salt
2 tsk. hel rosenpeber
2 kviste timian
1 spsk. rasp
2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
- Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12 min. og lad dem dryppe af.
- Skær kyllingefileter og ferskner i tern på 2x2 cm og halver baconskiverne.
- Kom bacon omkring kyllingestykkerne og træk dem på spid skiftevis med ferskenstykkerne.
- Knus salt, rosenpeber og timian i en morter og bland det med raspen.
- Tril kartoflerne først i olien og herefter i krydderraspen.
- Læg kartoflerne i et ovnfast fad og steg dem ved 225° i 15 min.
- Gril kyllingespiddene ved middelhøj varme i 4-5 min. på hver side.

Hovedretter
Spid med tzatziki og couscous

Hovedretter