Nemme småkager med kokos og korender

Her følger også en video med, så du kan se, hvordan det skønne julebag skal laves
Af
af Redaktion
Annonce

(Ca. 100 styk)

175 g smør
200 g hvedemel
100 g kokosmel
2 spsk korender
60 g florsukker

TIP

Du kan også se videoen nedenfor, hvor Marie Melchior viser, hvordan du laver småkagerne

Skær smørret i tern. Smuldr det i melet, til det ligner grov rasp. Bland kokosmel, korender og florsukker i, og saml dejen hurtigt, uden at ælte for meget. Tril dejen til 2 lange pølser, pak dem i husholdningsfilm, og læg dem i køleskabet i mindst 1 time. Tænd ovnen på 200°. Læg bagepapir på en bageplade. Skær tynde skiver af småkagedejen, og læg dem på bagepladen. Bag småkagerne i ovnen i 5 minutter. Lad dem afkøle på en bagerist, før de lægges i en lufttæt kagedåse.

Bageopskrift: Marie Melchior

Find flere opskrifter her...
Vaniljekranse
Brunkager
Nøddekugler

Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.

Video: Christina Christensen

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.