Ostesoufflé med pæresalat

Forkæl dine gæster med en lækker ostesoufflé. Souffléen kræver ikke mange ingredienser og er nemt at lave. Dog kan den være lidt svær at servere, da den hurtigt falder sammen. Så sørg for, at dine gæster er klar til at spise når du serverer den.
Af
af Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen
Ostesoufflé med pæresalat
(2 pers.)

Det skal du bruge til ostesoufflé med pæresalat:

30 g smør 30 g hvedemel 3 dl mælk 100 g blå ost efter smag 3 store æg ½ tsk. majsstivelse Salt og peber Salat: 1 bdt. brøndkarse ½ radicchio 1 pære 30 g valnødder Olie-eddikedressing efter smag Prøv også: Ostesoufflé med valnøddesalat

Sådan laver du ostesoufflé med pæresalat

Smør 2 mellemstore souffléforme. Afbag mel i smør og spæd med mælk. Smelt osten i sovsen. Del æggene i blommer og hvider. Tag sovsen af varmen og pisk æggeblommerne i. Pisk æggehviderne stive i en anden skål og tilsæt majsstivelse. Fold dem i æggemassen. Fordel massen i formene og bag dem ved 180° i 25-35 min. afhængig af størrelse. Servér med salat og brød. Salat: Skær pæren i både og fjern kernehuset. Hak valnødderne groft. Bland salten og dryp dressingen over. Prøv også: Oste-skinkeboller

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.