Påskekylling
(4-5 pers.)
Påske
1 frisk kylling på ca. 1½ kg
75 g mandler
8 tørrede
abrikoser
1 løg
Salt
2 spsk. neutral olie
1 tsk. paprika
Groftkværnet peber
Tilbehør
Yoghurt krydret med mynte, små kartofler og grøn salat
Skold og smut mandlerne. Rist dem gyldne på en tør stegepande eller i mikroovn. Hak mandlerne meget groft. Skær abrikoserne i strimler og hak løget fint. Bland mandler, abrikoser og løg med 1 tsk. salt og fyld det i kyllingen. Bland olie, paprika, 1 tsk. salt og peber i et ildfast fad. Vend kyllingen i blandingen. Steg kyllingen ved 200° i ca. 50 min. - de første 25 min. med brystet ned ad, vend og steg de sidste 25 min. med brystet op ad. Server med yoghurt krydret med mynte, små kartofler og grøn salat til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Cannelloni med kylling
Kyllingefrikassé med urter
Vagtler med citrussalat
Masser af retter til påskefrokosten
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)