Opskrifter
Italiensk dessert i nye klæder: Panna cotta med sild
Lørdag, 20. december 2008Opdateret I gåraf Anne Skovgaard-Petersen
Drømmer du om at afprøve den italienske dessert i andre klæder? Så kan det være, at denne salte version af desserten er for dig.

20 min
4 personer
Panna cotta med sild
1½ blad husblas
200 g kryddersild
1¼ dl kaffefløde
Et nip salt
Groftkværnet peber
1 spsk. sennep
½ dl hakket dild
½ dl snittet purløg
1½ dl cremefraiche
Pynt
Dild
Radiser
Fremgangsmåde
- Læg husblassen i blød i koldt vand.
- Lad sildene dryppe af og hak dem.
- Kog fløden op i en gryde og tag den fra varmen.
- Knug vandet af husblassen og smelt den i den varme fløde.
- Lad det køle lidt, inden sild, salt, peber, sennep, dild, purløg og creme fraiche røres i.
- Hæld blandingen i 4 små skåle eller glas. Stil dem i køleskab til næste dag.
- Læg en radise i hvert glas og pynt med dild.

Forretter & Tilbehør
Stegte æblesild

Hovedretter
Karrysild med dild og æble