Italiensk dessert i nye klæder: Panna cotta med sild

Drømmer du om at afprøve den italienske dessert i andre klæder? Så kan det være, at denne salte version af desserten er for dig.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Italiensk dessert i nye klæder: Panna cotta med sild
20 min
4 personer
Panna cotta med sild
1½ blad husblas
200 g kryddersild
1¼ dl kaffefløde
Et nip salt
Groftkværnet peber
1 spsk. sennep
½ dl hakket dild
½ dl snittet purløg
1½ dl cremefraiche
Pynt
Dild
Radiser

Fremgangsmåde

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand.
  2. Lad sildene dryppe af og hak dem.
  3. Kog fløden op i en gryde og tag den fra varmen.
  4. Knug vandet af husblassen og smelt den i den varme fløde.
  5. Lad det køle lidt, inden sild, salt, peber, sennep, dild, purløg og creme fraiche røres i.
  6. Hæld blandingen i 4 små skåle eller glas. Stil dem i køleskab til næste dag.
  7. Læg en radise i hvert glas og pynt med dild.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.