Pappardelle med rejer og hvidløg

Skøn pappardelle med store rejer og peperoncino chili - opskriften er fra Familie Journal.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Pappardelle med rejer og hvidløg

Pappardelle med rejer og hvidløg

(2 pers.)
250 g pappardellepasta
3 fed hvidløg
1 tsk. knust peperoncino chili
5 spsk. olivenolie
250 g store, pillede rejer
½ bdt. bredbladet persille
Salt og peber
½ usprøjtet citron

Prøv også: Pappardelle med gedeost og salvie

Sådan laver du pappardelle med rejer og hvidløg

Kog pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken, gem lidt af kogevandet.
Pil og hak hvidløg og steg det sammen med peperoncinoen i olivenolien i 2 min.
Det må ikke brune.
Tilsæt rejerne og steg dem i 1 min.
Skyl og hak persillen og kom den på panden sammen med den kogte pasta.
Jævn retten med lidt kogevand, smag til med salt og peber, citronskal og -saft og servér straks.

Prøv også: Rejer på spyd med stegte blomkål i karry

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.