Opskrifter

Pasta med hjemmelavet rucola- og ærtepesto med bacon

Onsdag, 31. marts 2010Opdateret 4. martsaf Kristina Marckmann
Denne pastaret med hjemmelavet pesto af rucola og ærter smager simpelthen så skønt, og retten fungerer perfekt som både gæstemad og på en hverdagsaften!
15 min
2 personer
Pasta med hjemmelavet rucola- og ærtepesto
200 g bacon i tern
250 g frisk ravioli med ost
1 dl rucola
1 fed hvidløg
½ dl basilikumblade
1 dl ærter
25 g parmesanost
25 g pinjekerner
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl olivenolie
Tilbehør
Ekstra parmesan

Fremgangsmåde

  1. Rist baconternene på en pande, til de er sprøde.
  2. Blend rucolaen med hvidløg, basilikumblade, ærter, parmesan, pinjekerner, salt og peber.
  3. Tilsæt olien lidt efter lidt, mens der blendes.
  4. Kog pastaen i letsaltet vand og lad den dryppe af i en sigte.
  5. Bland pastaen med pesto og bacon og server med friskrevet parmesan.