Rullesteg med abrikoser og æbler
(6 pers.)
25 min. + 2 timer i gryde
1½ kg svinebryst
200 g usvovlede, tørrede abrikoser
2 æbler i små tern
Salt og peber
30 g smør
2 laurbærblade
Persille
½ liter vand
5 skalotteløg
5 kviste timian
Tilbehør
Kogte kartofler og grøn salat
Bred kødstykket ud og drys med salt og peber. Bland hakkede, tørrede abrikoser med æbler, persille, laurbær og timian. Rul stegen stramt og snør. Smelt smørret i en tykbundet gryde og brun stegen på begge sider.
Kom vand ved og tilsæt pillede løg og lidt flere krydderurter. Drys med salt og peber og læg låg på. Lad stegen småsimre i 1½-2 timer. Lad stegen hvile i alufolie og si skyen, der kan jævnes med fløde og eller majsstivelse.
Server med kogte kartofler og grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
HOLD MADEN FRISK
Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Baconstegt mørbrad
Foliebøffer
Svinekotelet med citron rosmarin og kartoffelsalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)