Saftig hakkebøf med bløde løg og cremet broccolisalat

En god gammeldags hakkebøf smager skønt - især med bløde løg på! Her får du en opskrift med lækker broccolisalat til bøffen.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Saftig hakkebøf med bløde løg og cremet broccolisalat
25 min
3 personer
Hakkebøf med bløde løg
500 g hakket oksekød
3 løg
Broccolisalat
500 g broccoli
1 rødløg
50 g tørrede tranebær
2 dl syrnet fløde
1 spsk. ribsgelé
Salt og peber
1 spsk. smør
150 g bacontern

Fremgangsmåde

  1. Form kødet til 3 bøffer og skær løgene i skiver.
  2. Steg baconternene sprøde på en pande ved høj varme, lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og steg løgene bløde i baconfedtet.
  3. Skyl broccolien og del toppen i mindre buketter, skræl stokken og skær den i små tern.
  4. Hak rødløget og bland det med broccoli og tranebær.
  5. Rør fløden med ribsgelé og smag til med salt og peber.
  6. Hæld dressingen over broccoli-blandingen og drys med ristet bacon.
  7. Steg bøfferne i smørret ved middelhøj varme 4 min. på hver side og servér med bløde løg og broccolisalaten.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.