Salat med røget andebryst og lune valnødder
Opskrift på salat med røget andebryst og lune valnødder
Læg det røgede andebryst i fryseren 1-2 timer, så er det nemmere at skære kødet i tynde skiver. Røget dyrekølle eller culotte kan også bruges til salaten. Nødderne skal være lune og sprøde, så de skal ristes til sidst.
(4-5 pers.)
3 stilke bladselleri
2 røde æbler
3-4 store håndfulde blandede salatblade
Ca. 200 g røget andebryst i tynde skiver
75 g valnøddekerner
Lidt fint salt
Dressing
1 tsk. dijonsennep
5 spsk. olivenolie
1 spsk. lys vineddike
Salt, peber
Snit bladsellerien fint og skær æblerne i små tern. Pisk dressingen sammen. Rist valnøddekernerne 4-5 min. under grill eller på tør pande og drys dem med salt. Anret salat, andebryst og lune valnødder og dryp dressingen over. Server flutes til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også: Stegt andebryst med fennikel og appelsin
SØDE KAGEDÅSER
Vidunderlig dåse med retro motiv. Uden tvivl et dekorativt indslag på køkkenbordet til te eller kaffe - eller bare fyldt med godter. Dåserne koster 119 kr. og kan købes i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Andebryststeg med blåbærsauce
Sprødstegt andebryst med chiliæbler
Letsaltet mørbrad med salat
Få tjek på al julemaden her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)