Sennepsæbler

Til julens skinke, hamburgerryg og en god, krydret sildefilet
Af
af Redaktion

3-4 aromatiske æbler, ca. 500 g
½ dl æbleeddike
4 spsk. sukker
2 spsk. Colmans sennepspulver
Ca. ½ tsk. salt
Citronsaft

Skræl æblerne og skær dem i mindre stykker. Læg dem i en gryde sammen med æbleeddike, sukker, citronsaft og sennepspulver. Kog æblerne under låg 15-20 min., til de er kogt ud. Pisk æblerne igennem, så de moser, eller brug stavblender og smag til med salt og citronsaft afhængig af æblernes syrlighed.
Æblerne kan holde sig et par uger på køl i et tætsluttende glas.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Krydderkål
Honning rødbeder
Rødbedesalat med gedeost



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.