Sennepsfarseret kyllingebryst
(4 pers.)
20 min. + 20 min. i ovnen
1 kugle mozzarella
50 g emmentaler
1 spsk. dijonsennep
4 kyllingebryststykker u. ben (og evt. uden skind)
8 skiver bacon
4 tomater
Tilbehør
Kartoffelbåde i ovnen og salat, evt. med broccoli
Bland ost og sennep. Skær en lomme i hvert kødstykke og læg ost og sennep i lommen. Luk med bacon og læg stykkerne i et ildfast fad. Skær tomaterne i halve og stil ved. Sæt det i en 200° varm ovn i 20-25 min. Server med kartoffelbåde og grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv mere spændende tilbehør...
Italiensk blomkål
Ovnstegte både med farver
Kartoffelmos med whisky og valnødder
Flere retter med kylling...
Thaistegte kyllingeboller
Kyllinge-spinattærte
Marokkansk kylling