Ovnstegte både med farver

(6 pers., tilbehør til f.eks. stegt kalv)1½ kg vaskede kartofler skåret i både2 røde peberfrugter i strimler2 gule peberfrugter i strimler1 stort løg
Af
af Redaktion

(6 pers., tilbehør til f.eks. stegt kalv)

1½ kg vaskede kartofler skåret i både
2 røde peberfrugter i strimler
2 gule peberfrugter i strimler
1 stort løg i både
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
2 dl hakkede krydderuter (f.eks. persille, purløg og basilikum)
1 spsk. lys vineddike

Forsteg kartoflerne i ovnen ved 200° i 15 min. Steg imens løg og peberfrugter i olie på pande. Vend det hele sammen, og tilsæt krydderurter, salt og peber. Stil det hele i ovnen ved 190° i 45 min.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Prøv også...
Kartoffelgratin med svampe og ost
Kartoffelmos med whisky og valnødder
Grov mos med forårsløg

Mere tilbehør...
Råsyltede agurker
Ovnbagte æbler med ingefær og salat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.