Sommerbuk med hyldeblomst

Lækker filet af sommerbuk med nye kartofler, grønne asparges, røde jordbær og hvide hyldeblomster.
Af
af Helle Brønnum Carlsen | Foto: Carina Krüger
Saftig filet af sommerbuk

Opskrift på sommerbuk med hyldeblomst

(2 pers.)
300 g filet af sommerbuk
Salt og peber
200 g grønne asparges
½ citron
100 g jordbær
1 spsk. balsamicoeddike
6 skærme hyldeblomst
200 g nye kartofler

Sådan laver du sommerbuk med hyldeblomst

Drys kødet med salt og peber og steg det i olie på en grillpande i 2-3 min. alt efter smag.

Knæk aspargesene og høvl dem i flager med en skrællekniv. Vend dem i citronsaft.

Skyl og nip jordbærrene og læg dem i balsamicoeddiken. Hæld jordbærrene med eddike over det nystegte kød.

Steg hyldeblomsterne en smule, så de dufter.

Læg aspargesflagerne øverst, pynt med stegte hyldeskærme og servér med nye kartofler.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.