Spaghetti med spinat og hvidløg
(2 pers.)
20 min.
200 g spaghetti
Salt
Olivenolie
4 fed hvidløg
300 g frisk babyspinat
½ tsk. tørrede chiliflager
Salt og friskkværnet peber
Tilbehør
Friskrevet parmesan
Kog spaghettien mør i rigeligt vand tilsat salt og olie. Hæld vandet fra. Pil hvidløgsfeddene og skær dem i tynde skiver. Skyl spinaten og tør den i et rent viskestykke eller brug en salatslynge. Opvarm en dyb pande med lidt olie og steg hvidløget let et par minutter, uden at det får for meget farve. Læg spinaten på panden og lad den lige akkurat falde sammen. Vend den afdryppede spaghetti rundt med spinaten på panden og smag retten til med chili, salt og peber. Server straks med masser af friskrevet parmesan.
Madopskrift: Camilla Biesbjerg Mikkelsen
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kyllingewraps med perlebygsalat
Dampet sej med spinat og dijonsmør
Spaghetti med hvidløg og citron
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)