Opskrifter

Squashdeller med majssalat

Lørdag, 31. august 2019af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger.Foto: Carina Krüger.
Nem og skøn opskrift på squashdeller med majssalat. Et skønt alternativ til de traditionelle frikadeller, hvis du ønsker en kødfri dag. Servér salaten til squashdeller med brød eller kartofler. Få opskriften her.

Ingredienser til squashdeller med majssalat:

(4 pers.)

Squashdeller:

  • 1 squash
  • 2 store kartofler
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 2 æg
  • 3 spsk. hvedemel
  • Salt og peber

Majssalat:

  • 2 majskolber
  • 1 rød snackpeberfrugt
  • 1 rødløg
  • 200 g cocktailtomater
  • 1 bdt. oregano el.
  • basilikum
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. vineddike

Tilbehør:

  • Brød el. kartofler

Prøv også: Kyllingedeller med sommerkartofler

Fremgangsmåde:

Riv squash, kartofler, gulerødder og løg groft. Rør dem sammen med æg, hvedemel, peber og 1 tsk. salt .

Varm olien op på en stor pande og form små deller af grøntsagsfarsen. Steg dem ved lav varme, til de har en fin stegeskorpe. Vend dem om og steg dem på den anden side.

Stil majskolberne på højkant på et skærebræt og skær kornene af fra top til bund med en kniv. Skær peberfrugt og løg i tynde skiver og tomaterne i lidt tykkere skiver. Pluk blade af oregano eller basilikum.

Bland grøntsagerne med olie, eddike og krydderurter.

Smag til med salt og peber og servér salaten til squashdeller med brød eller kartofler.

Prøv også: Kylling med squash og aubergine