Squashdeller med majssalat
Ingredienser til squashdeller med majssalat:
(4 pers.)
Squashdeller:
- 1 squash
- 2 store kartofler
- 2 gulerødder
- 1 løg
- 2 æg
- 3 spsk. hvedemel
- Salt og peber
Majssalat:
- 2 majskolber
- 1 rød snackpeberfrugt
- 1 rødløg
- 200 g cocktailtomater
- 1 bdt. oregano el.
- basilikum
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. vineddike
Tilbehør:
- Brød el. kartofler
Prøv også: Kyllingedeller med sommerkartofler
Fremgangsmåde:
Riv squash, kartofler, gulerødder og løg groft. Rør dem sammen med æg, hvedemel, peber og 1 tsk. salt .
Varm olien op på en stor pande og form små deller af grøntsagsfarsen. Steg dem ved lav varme, til de har en fin stegeskorpe. Vend dem om og steg dem på den anden side.
Stil majskolberne på højkant på et skærebræt og skær kornene af fra top til bund med en kniv. Skær peberfrugt og løg i tynde skiver og tomaterne i lidt tykkere skiver. Pluk blade af oregano eller basilikum.
Bland grøntsagerne med olie, eddike og krydderurter.
Smag til med salt og peber og servér salaten til squashdeller med brød eller kartofler.
Prøv også: Kylling med squash og aubergine