Opskrifter
Svinekæber med rødløg og ærter
Søndag, 8. maj 2016af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Disse svinekæber braiseres i grønsagsbuillon og simrer under under låg med løg, ærter, fennikler og flødesovs. En dejlig varm aftenret.
(4 pers.)
Det skal du bruge til braiserede svinekæber med rødløg og ærter:
Prøv også: Svinekæber med bønner og urtespelt
800 g svinekæber Salt og peber 2 spsk. smør 2 fed hvidløg 2 kviste timian 5 dl grønsagsbouillon 3 fennikler 3 rødløg 2 spsk. majsstivelse 1 dl fløde 300 g ærter At braisere er at brune kød eller fjerkræ ved høj varme og derefter tilsætte en mindre mængde vin, bouillon eller anden væske og færdigtilberede kødet ved en lavere varme. Braisering er godt til kød med meget bindevæv som eksempelvis bov, tykkam eller kæber