Bagte torskepakker med selleripure og rejer
Disse bagte torskepakker med pure af selleri og løg er en lækker og nem middag, der kan laves på kun 30 minutter.
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen

Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
30 min
2 personer
Torskepakker med selleripure
400 g torskefilet
400 g selleriknold
Salt og peber
100 g rejer
Saft af ½ citron
1 skalotteløg
½ dl piskefløde
300 g hel spinat
20 g smør
Tilbehør
300 g kogte, små kartofler
Fremgangsmåde
- Skræl selleri og løg og skær i tern.
- Kog dem helt møre i saltet vand.
- Tag nu det møre selleri og løg og kom dem i en blender. Purer dem sammen med fløde, salt, peber og citron.
- Vend rejer i puréen og læg den imellem stykker af torskefilet.
- Pak det hele i små pakker i bagepapir med smørklatter og bag ved 210° i 12 min.
- Serveres med dampet spinat og kogte kartofler.

Hovedretter
Smørstegt torsk med quinoasalat

Hovedretter
Skindstegt torsk med æble og sellericreme
Annonce








