Bagte torskepakker med selleripure og rejer

Disse bagte torskepakker med pure af selleri og løg er en lækker og nem middag, der kan laves på kun 30 minutter.
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen
Bagte torskepakker med selleripure og rejer
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
30 min
2 personer
Torskepakker med selleripure
400 g torskefilet
400 g selleriknold
Salt og peber
100 g rejer
Saft af ½ citron
1 skalotteløg
½ dl piskefløde
300 g hel spinat
20 g smør
Tilbehør
300 g kogte, små kartofler

Fremgangsmåde

  1. Skræl selleri og løg og skær i tern.
  2. Kog dem helt møre i saltet vand.
  3. Tag nu det møre selleri og løg og kom dem i en blender. Purer dem sammen med fløde, salt, peber og citron.
  4. Vend rejer i puréen og læg den imellem stykker af torskefilet.
  5. Pak det hele i små pakker i bagepapir med smørklatter og bag ved 210° i 12 min.
  6. Serveres med dampet spinat og kogte kartofler.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.