Min bedste opskrift: Sukkerfri marmelade

Fredag, 21. juli 2017Opskrift af: Inge Hempel, Foto: Carina Krüger. af: Inge Hempel, Foto: Carina Krüger.
Inge Hempel har indsendt denne lækre opskrift på sukkerfri marmelade til os, og den skal du selvfølgelig også have glæde af. Værsgo, Inges bedste opskrift!

Inges sukkerfri marmelade

Ingredienser

500 g stikkelsbær

250 g æbler

100 g soltørrede abrikoser

1 dl vand

1 tsk. vaniljepulver

35 g Perfekt Fit (sødestof)

½ brev grøn melatin

½ tsk. Atamon

Er du vild med opskriften på sukkerfri-marmelade, så prøv også: Sukkerfri hindbærtærte

Fremgangsmåde

Nip stikkelsbærrene.

Skræl æblerne og skær dem og abrikoserne i små tern.

Kog frugten op med vand og vaniljepulver, til den er mør.

Bland sødestof og melatin, rør det i frugten og lad marmeladen koge op.

Tag marmeladen af varmen, tilsæt Atamon og kom marmeladen på skoldede glas.

Min bedste opskrift

Hver uge belønner vi en læser for en god opskrift. Gevinsten er en lækker køkkenting – f.eks. disse lækre, vævede viskestykker og ”hjemmestrikkede” knitted kitchen-grydelapper. Præmien består af to viskestykker og et sæt grydelapper til en samlet værdi af 290 kr.

Viskestykker i køkken

Opskrifter, der sendes ind, må ikke tidligere være offentliggjort på tryk, på nettet eller i tv. Husk præcise mængdeangivelser. Skriv til Familie Journal, Postboks 420, 0900 København C eller mail til madopskrift@familiejournal.dk

Skriv"Min bedste opskrift" på kuvert eller emnelinje.