Min bedste opskrift: Sukkerfri marmelade
Inges sukkerfri marmelade
Ingredienser
500 g stikkelsbær
250 g æbler
100 g soltørrede abrikoser
1 dl vand
1 tsk. vaniljepulver
35 g Perfekt Fit (sødestof)
½ brev grøn melatin
½ tsk. Atamon
Er du vild med opskriften på sukkerfri-marmelade, så prøv også: Sukkerfri hindbærtærte
Fremgangsmåde
Nip stikkelsbærrene.
Skræl æblerne og skær dem og abrikoserne i små tern.
Kog frugten op med vand og vaniljepulver, til den er mør.
Bland sødestof og melatin, rør det i frugten og lad marmeladen koge op.
Tag marmeladen af varmen, tilsæt Atamon og kom marmeladen på skoldede glas.
Min bedste opskrift
Hver uge belønner vi en læser for en god opskrift. Gevinsten er en lækker køkkenting – f.eks. disse lækre, vævede viskestykker og ”hjemmestrikkede” knitted kitchen-grydelapper. Præmien består af to viskestykker og et sæt grydelapper til en samlet værdi af 290 kr.
Opskrifter, der sendes ind, må ikke tidligere være offentliggjort på tryk, på nettet eller i tv. Husk præcise mængdeangivelser. Skriv til Familie Journal, Postboks 420, 0900 København C eller mail til madopskrift@familiejournal.dk
Skriv"Min bedste opskrift" på kuvert eller emnelinje.