Frisk panna cotta på yoghurt med blandede bær

Her får du opskriften på en frisk sommerdessert fra Familie Journals Slankeklub. Denne panna cotta er lavet på yoghurt, og så serveres den med friske bær.
Af
af Redaktion
Frisk panna cotta på yoghurt med blandede bær
15 min
4 personer
Panna cotta
3 blade husblas
2 dl mælk
8 tsk. sukker
3 dl yoghurt 0,1% naturel
1 tsk. vanilje­­s­ukker
4 dl blandede bær

Fremgangsmåde

  1. Lad husblassen ligge i koldt vand i 5 min.
  2. Kog mælk og sukker op i en kasserolle.
  3. Kram vandet ud af husblassen og rør det ned i mælken, så det smelter, og lad det køle af.
  4. Rør yoghurt og vaniljesukker i og hæld det i fire små glas.
  5. Lad det stivne i køleskabet, helst til næste dag, og servér med de blandede bær.

Næringsindhold

Energiinformation pr. portion

Energi 130 kcal/542 kJ
Fedt: 1 g
Kulhydrater: 22 g
Protein: 6 g
Kostfibre: 2 g

 

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.