Yoghurt-pannacotta med bær
(4 portioner)
3 blade husblas
2 dl mælk
8 tsk. sukker
3 dl yoghurt 0,1% naturel
1 tsk. vaniljesukker
4 dl blandede bær
Lad husblassen ligge i koldt vand i 5 min. Kog mælk og sukker op i en kasserolle. Kram vandet ud af husblassen og rør det ned i mælken, så det smelter, og lad det køle af. Rør yoghurt og vaniljesukker i og hæld det i fire små glas. Lad det stivne i køleskabet, helst til næste dag, og servér med de blandede bær.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Energi-information pr. portion
Energi 130 kcal/542 kJ
Fedt: 1 g
Kulhydrater: 22 g
Protein: 6 g
Kostfibre: 2 g
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Vaniljepocheret rabarber og æble
Chokoladekage
Rabarbersuppe med citronsorbet og jordbær