Livshistorier
Min svigerfamilie reddede mit ægteskab
(4 portioner)
700 g kalkunbryst
Salt og peber
4 spsk. hakket persille
2 fed hvidløg
40 g soltørrede tomater
1 spsk. rapsolie
4 bagekartofler
1 spsk. rapsolie
1 tsk. provencekrydderi
Salt
Bønnesalat
400 g grønne bønner
1 ds. røde kidneybønner
1 avocado
1 bdt. forårsløg
Dressing
Saft af en citron
1½ spsk. olie, f.eks. olivenolie
1 fed hvidløg
Salt og peber
Bland hakket persille, hvidløg, soltørret tomat og rapsolie. Snit en lomme i kalkunbrystet og kom fyldet i, krydr kalkunbrystet med salt og peber, pak det ind i bagepapir og læg det i et ovnfast fad med lidt vand. Steg kalkunbrystet i ovnen ved 200° ca. 1 time og lad det trække i ca. 15 min., inden det skæres i skiver.
Kartoflerne skrubbes og skæres i både, rystes sammen i en plastikpose med salt, olie og krydderier og hældes i et ovnfast fad og bages i ovnen, til de er møre, regn med mindst 45 min.
Til bønnesalaten gives bønnerne et opkog i letsaltet vand ca. 3 min. Afdryp i en sigte og køl af. Vend de grønne bønner med kidneybønner, avocado skåret i tern og forårsløg i ringe. Pisk dressingen sammen og vend den over salaten.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 603k cal/2522 kJ
Fedt: 19 g
Kulhydrater: 53 g
Protein: 46 g
Kostfibre: 10 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kalkun-saltimbocca
Kalkun i karry
Kogt kylling med peberodssovs
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)