Kanelsnegle

Mandag, 25. januar 2010
af Redaktion
Lidt til den søde tand fra Slankedoktor
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(20 stk.)

1 dl vand
25 g gær
2 dl minimælk
2 spsk. sukker
375 g hvedemel
1 æg til pensling

Fyld
5 spsk. brun farin
3 tsk. kanel

Glasur
2 dl flormelis
Vand

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Varm vandet op, til det er lunt, og opløs gæren heri. Tilsæt mælk, sukker og det meste af melet. Ælt dejen godt igennem og tilsæt evt. mere mel. Dejen skal være blød og smidig. Lad dejen hæve i ca. 1 time. Del dejen i to stykker og rul hvert stykke ud til en firkant på ca. 20 x 25 cm. Rør farin og kanel sammen og fordel fyldet på dejen. Rul dejen sammen til pølser, og skær hver pølse i skiver på ca. 2 cm. Læg sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 20 min. Pensl med sammenpisket æg og bag sneglene i ca. 15 min. ved 200°.
Bland flormelis med en anelse vand og smør glasuren på de lune snegle.

Pr. snegl
Energi 122 kcal/508 kJ
Fedt 1 g
Kulhydrat 27 g
Protein 3 g
Kostfibre 1 g

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra SlankeDoktor...
Minirugbrød
Hyggetallerken
Havreboller