Solskinsmarmelade

Søndag, 18. juli 2010
af Redaktion
Skøn marmelade med ferskner og gulerødder fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

250 g gulerødder
250 g ferskenkød fra friske ferskner
4 spsk. citronsaft
2 dl vand
½ tsk. Rød Melatin
½ dl vand
Sødemiddel svarende til 50 g sukker

Sådan gør du
Skræl gulerødderne og riv dem groft. Kog dem med vand i 10 min. Befri fersknerne for skræl og skær kødet i små, fine tern. Bland frugten med citronsaft og kog den sammen med gulerødderne i 10 min. Udrør Melatin i lidt vand og rør den i marmeladen, mens der røres rundt. Lad marmeladen koge i yderligere 2 min. og smag til med sødemiddel. Hæld marmeladen på rengjorte, Atamonskyllede glas.

TIP
Man kan også benytte friske abrikoser og friske nektariner

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information for hele portionen
305 kcal/1278 kJ

Fedt 2 g
Kulhydrater 74 g
Protein 3 g
Kostfibre 10 g

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub
Solbærsorbet
Hyldeblomstsaft
Ovnristetmüsli