En unik blanding af genre

Lørdag, 14. juli 2012
af Redaktion
Der er langt mellem de nytænkende og nyskabende Hidden Object spil, men spillet Hidden Object Crosswords er faktisk et af slagsen

Af Henrik Schou

ANMELDELSE: Hidden Object Crosswords kombinerer klassisk Hidden Object med kryds-og-tværs, og det gør det ganske godt.
Konceptet er såre simpelt. Der er 18 kapitler i spillet, hver med tre baner. Hver bane består af en Hidden Object skærm og en tilhørende krydsogtværs.

Download spillet her...

For at løse banen, skal du finde løsningen på forskellige gåder og spørgsmål, rundt omkring i kryds-og-tværsen. Når du har regnet ud hvad svaret på en gåde eller en opgave er, skal du finde tingen, der repræsenterer dit svar, på skærmen. Herefter fyldes kryds-og-tværsen automatisk ud med navnet på den ting du har fundet.

OM SPILLET

Genre: Brain Teaser Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Anderledes koncept, velbalanceret sværhedsgrad, god blanding af genrer
Minusser: Enkelte gnidrede skærmbilleder, kun på engelsk

Karakter: 8/10

Todelt udfordring
Du kan hele tiden skifte mellem kryds-og-tværsen og Hidden Object skærmbilledet, og som en ekstra hjælp kan du se en af opgaverne i toppen af skærmen.
Udfordringen, som du står overfor, er således todelt - at regne ud hvad løsningen på gåden er og samtidig finde tingen på skærmen. Det giver en ekstra puzzle-dimension til Hidden Object spillet, der gør det ganske fornøjeligt og anderledes end traditionelle Hidden Object.

Ildflue på skærmen

Efterhånden som du løser opgaver og får ord puttet ind i din krydsogtværs, vil du naturligvis få nogle bogstaver afsløret i svarene på nogle af de andre opgaver. Du kan desuden forsøge at fange en lille ildflue på skærmen for at låse op for endnu et bogstav.

Kun på engelsk
Spillet er naturligvis (og desværre vil nogen sikkert mene) kun på engelsk, så det kræver, at du kan begå dig relativt godt på engelsk, hvis du vil spille Hidden Object Crosswords. På den anden side kunne det være man lærte betydningen af et nyt ord eller to ved at spille, så det må man jo sige er en bonus.

Et forfriskende spil
Grafisk er Hidden Object Crosswords af det jævne. Nogle af Hidden Object skærmene er både ganske farverige og nydelige, og de er som udgangspunkt alle meget varierede. Desværre er der nogle enkelte af dem med meget mørk baggrund, og det får dem til at fremstå som meget gnidrede.
Hidden Object Crosswords kombinerer traditionelt Hidden Object med kryds-og-tværs på en ny og forfriskende måde. Det er en anderledes og udfordrende måde at spille Hidden Object spil på - en måde vi finder ganske befriende og underholdende, og vi vil derfor varmt anbefale spillet til alle fans af genren!

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Sphera
Fishdom