Giv det sødeste får en hjælpende hånd

Lørdag, 17. december 2011
af Redaktion
Sheep’s Quest er et charmerende puslespil for hele familien, hvor i skal hjælpe søde får med at genopbygge deres nedslidte gård

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Hvis du plejer at falde i søvn ved at tælle får, der hopper over et hegn, så er Sheep's Quest ikke det rette spil for dig - for du skulle jo nødig falde i søvn over tastaturet, mens ulven kommer og spiser dine får.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Brain Teaser Puzzle
Udgiver: Intenium

Plusser: God humor, solidt familiespil, veldesignede baner
Minusser: Ikke voldsomt originalt

Karakter: 8/10

Hvis du har set Indianer, Cowboy og Hest i tv (og det har du, hvis du har børn), så ved du, at bondegårdsdyr faktisk også kan bo i huse og i høj grad interesserer sig for deres hjem. Det gør de fjollede får på gården i Sheep's Quest også, og da de får muligheden for at forbedre deres gård ved at samle nogle tabte guldmønter op, går de straks i gang.

Saml mønter
På bedste Lemmings-maner skal du via pile vise fårene, hvilken vej de skal gå og ikke gå for at undgå fælder som ulve, huller og dynamit.
Du kan ikke gennemføre banen, før du har samlet alle mønterne, der liger spredt på banen.
Det er meget vigtigt, at være på forkant med næste træk, så fårene ikke falder i hullerne, men du kan heller ikke bruge masser af tid på hvert træk, for fårene har ikke hele natten til at vente på at du planlægger trækkene.
Banerne er veldesignede omend det ind i mellem kræver mere hurtighed end puzzle-overvejelser at klare dem.

Humoristiske minispil
Minispillene, der er strøet mellem banerne, kræver ligeledes hurtighed. Ved hjælp af en trampolin skal du hjælpe de mange får med at hoppe over hegnet.
Minispillene er som resten af spillet humoristisk og en god variation til hovedbrudsopgaver i de store baner.

Underholder med charme og humor
Spillet er bestemt ikke revolutionerende hverken på design, originalitet eller grafik, men det underholder i høj grad med den simple charme og humor.
Sværhedsgraden er ikke højere end at yngre børn sagtens kan gennemføre banerne - måske på lidt flere forsøg, men voksne vil også have svært ved at slippe spillet. Det er hyggeligt at sidde flere sammen og drøfte løsningen af opgaver på banerne, hvilket gør spillet til et glimrende familiespil

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...

Farm Frenzy: Pizza
Party

Burger Bustle

Supermarket Mania