Opskrifter

Pasta med flødeasparges

Tirsdag, 15. maj 2012af Redaktion
En super enkel ret, der gør sig godt både til frokost eller som en let ret på en dejlig forårsaften

150 g bacon i tern
500 g hvide asparges
1½ dl piskefløde
½ dl vand
1 knsp. salt
50 g spæde spinatblade
250 g frisk pasta

Sprødsteg baconternene og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skræl aspargesene, skær den nederste centimeter af stilken fra og skær dem i mindre stykker. Kom asparges, fløde, vand og salt i en gryde og lad dem småsimre i 7 min. Skyl spinaten, vend den i aspargesene og lad den simre med i 1-2 min. Kog pastaen mør i letsaltet vand, hæld vandet fra og vend den sammen med aspargesene. Server retten drysset med baconternene og et stykke groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Kartofler med laks i syrnet fløde
Kylling med asparges
Asparges med æg og kapers


Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop