Opskrifter

Boller med spinat og feta

Onsdag, 26. september 2018Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger. Foto: Carina Krüger.
Skal der lidt ekstra gods i bollerne, så prøv at lave dem med spinat og feta. De egner sig perfekt til et lille mellemmåltid, men fungerer også godt som brød til aftensmaden.

Ingredienser til boller med spinat og feta:

(6 stk.)

100 g spinat
3 dl kærnemælk
10 g gær
1 tsk. salt
1 dl solsikkeolie
2 spsk. solsikkekerner
75 g fuldkornshvedemel
350 g hvedemel
150 g feta
1 spsk. solsikkekerner

Prøv også: Hybenboller

Fremgangsmåde:

Blanchér spinaten ganske kort og hak den groft.
Rør gæren ud i mælken.
Tilsæt salt, olie, solsikkekerner, fuldkornsmel og halvdelen af melet.
Rør spinat og groftsmuldret feta i og ælt dejen sammen med resten af melet.
Lad dejen hæve på køl natten over.
Slå dejen ned og brug en våd ske til at sætte dejen i 6 klatter på en plade med bagepapir.
Lad bollerne efterhæve i 30 min.
Drys med solsikkekerner og bag bollerne ved 225° varmluft 15-18 min.

Se også: Flutes med rugmel og hvidløg