Boller med spinat og feta

Skal der lidt ekstra gods i bollerne, så prøv at lave dem med spinat og feta. De egner sig perfekt til et lille mellemmåltid, men fungerer også godt som brød til aftensmaden.
Af
Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger.

Ingredienser til boller med spinat og feta:

(6 stk.)

100 g spinat
3 dl kærnemælk
10 g gær
1 tsk. salt
1 dl solsikkeolie
2 spsk. solsikkekerner
75 g fuldkornshvedemel
350 g hvedemel
150 g feta
1 spsk. solsikkekerner

Prøv også: Hybenboller

Fremgangsmåde:

Blanchér spinaten ganske kort og hak den groft.
Rør gæren ud i mælken.
Tilsæt salt, olie, solsikkekerner, fuldkornsmel og halvdelen af melet.
Rør spinat og groftsmuldret feta i og ælt dejen sammen med resten af melet.
Lad dejen hæve på køl natten over.
Slå dejen ned og brug en våd ske til at sætte dejen i 6 klatter på en plade med bagepapir.
Lad bollerne efterhæve i 30 min.
Drys med solsikkekerner og bag bollerne ved 225° varmluft 15-18 min.

Se også: Flutes med rugmel og hvidløg

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.