Ingredienser til cupcakes med blommer
(14 stk.)
3 blommer
125 g blødt smør
150 g brun farin
2 æg
1½ dl cremefraiche 18%
150 g mel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 bg. pasteuriseret æggehvider
325 g flormelis
Rød frugtfarve
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Fremgangsmåde til cupcakes med blommer
Udsten blommerne og skær dem i små tern. Pisk smør og farin godt sammen og rør æggene i et ad gangen. Rør cremefraiche, mel, bagepulver og vaniljesukker i og vend blommerne i dejen.
Hæld dejen i 15 muffinsforme og bag kagerne ved 200° i 25 min. Bland halvdelen af æggehviden med 225 g flormelis og et par dråber rød farve og ælt sukkermassen godt sammen. Rul sukkermassen ud i 2 mm tykkelse og skær blomster ud med en udstikker.
Bland resten af æggehviden med 100 g flormelis og et par dråber rød farve til en glat glasur. Kom glasuren på de afkølede cupcakes og sæt et par blomster på hver.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere muffins her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop