Opskrifter

Is-fragilité

Lørdag, 26. marts 2011af Redaktion
Super til dem der er vilde med chokolade

(6 pers.)

3 slags Odense chokoladecreme
¼ l piskefløde + 100 g lys chokolade
¼ l piskefløde + 100 g mørk chokolade
¼ l piskefløde + 100 g hvid chokolade

Chokoladebunde
150 g sukker
4 æg
75 g kartoffelmel
25 g hvedemel
20 g kakao
5 g bagepulver
100 g Odense Mørk Chokolade
Odense Chokoladespåner

Cremen: Fløden koges op, hældes over i 3 skåle med den hakkede chokolade og røres sammen. Afkøl de 3 chokoladecremer og lad dem stå på køl natten over.
Bundene:
Sukker og æg piskes op. Kartoffelmel, hvedemel, kakao og bagepulver sigtes sammen. Chokoladen rives på rivejern. Det hele vendes sammen og smøres ud på en plade med bagepapir. Kagebunden bages ved 210° i 8-10 min. og afkøles. Den bagte bund deles i 4 stykker, og de 3 afkølede chokoladecremer piskes op.
Lagkagen bygges op lagvis med kagebunde og creme. Start og slut med kagebund. Pyntes med chokoladespåner.

Madopskrift: Odense Marcipan


Find masser af fristende chokoladekager her...

Find flere opskrifter her...
Trippelchokoladekage
Marcipan-chokoladekage
Choko-surprise emd marcipan




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop