Opskrifter

Hasteboller med hvid chokolade

Tirsdag, 19. juli 2011af Redaktion
Til uventede gæster

(Ca. 12 boller)

350 g hvedemel
4 tsk. bagepulver
50 g sukker
1 dl tørrede tranebær
100 g blødt smør
100 g hvid chokolade
1 æg
2 dl mælk

Pensling
1 sammenpisket æg

Bland mel, bagepulver og sukker i en skål.
Hak tranebær og chokolade groft. Rør smør, æg og mælk i melblandingen og til sidst tranebær og chokolade. Smør 12 små forme og læg dejen i.
Pensl med æg og bag bollerne ved 225° på midterrillen i 10-15 min.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

DEKORATIVE KAGER

Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop

Find flere opskrifter her...
Rabarber-mandelkager
Kanelboller
Lynboller







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop