Hurtige kaffehorn

Lidt hurtigt og nemt til den søde tand – hvis køleskabet ikke rummer After Eight, kan anden chokolade bestemt også bruges
Af
af Redaktion

(12 stk.)

1 rl. færdig croissantdej
50 g marcipan
1 tsk. cognac
6 After Eight
1 tsk. perlesukker
1 spsk. mandelflager
Kaffe til pensling


Rul croissantdejen ud og del hver trekant I to. Bland marcipanen med cognac og fordel blandingen på halvdelen af dejtrekanterne. Læg en After Eight på hver af de resterende dejtrekanter og rul dem sammen til små horn. Pensl hornene med kaffe og drys marcipanhornene med mandelflager og chokoladehornene med perlesukker. Bag hornene ved 190° i 12 min. og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Johannes nøddekage
Kanelgifler med marcipan
After eight roulade

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.