(8 stk.)
Det skal du bruge til kanel-snobrød:
1½ dl mælk
15 g gær
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
100 g æble
300 g hvedemel
2 spsk. smeltet smør
1 spsk. sukker
1 spsk. kanel
Prøv også: Grove snobrød
Sådan laver du kanel-snobrød
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt sukker, salt og revet æble.
Tilsæt hvedemel, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 45 min.
Rul dejen ud i 1 cm’s tykkelse og pensl med smør.
Drys halvdelen af dejen med kanel og sukker og læg den anden halvdel af dejen over.
Skær dejen i 1 cm tykke strimler og vikl dem om en snobrødspind.
Bag brødene over bålets gløder, til de er jævnt gyldne og gennembagte.
Servér med syltetøj eller koldt smør.