Røde grissini

Bag tynde, sprøde grissini – italienske brødsænger - f.eks. til dip eller tapas
Af
af Kristina Marckmann Foto: Carina Krüger

Opskrift på røde grissini

25 g gær
2 dl vand
2 spsk. tomatpuré
2 spsk. semidried tomater
100 g durumhvede
250 g hvedemel
2 tsk. salt
½ dl koldpresset rapsolie
Æggehvide til pensling
1 spsk. sort sesam

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Baileys-is Karrysuppe med kylling Kopkager

Fremgangsmåde til grissini

Rør gæren ud i vandet, tilsæt tomatpuré og finthakkede tomater og rør durumhveden og halvdelen af hvedemelet i. Tilsæt salt og olie, ælt resten af hvedemelet i og lad dejen hæve et lunt sted i 30 min.

Rul den ud i en ½ cm tyk firkant på et meldrysset bord, pensl med æggehvide og drys med sesam. Skær dejen ud i 1 cm brede stænger, sno stængerne og læg dem på en plade beklædt med bagepapir.

Lad grissinierne efterhæve 10 min. og bag dem ved 180° i 35 min.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.