Opskrifter

Skaller med yoghurt og nektariner

Mandag, 17. maj 2010af Redaktion
Lækker dessert: Hjemmelbagte tarteletter med frugt

(8-12 stk. afh. af størrelsen)

Dej
150 g mel
100 g smør
2 spsk. sukker
1 æg

Fyld
2 dl yoghurt 10%
2 spsk. flydende honning
4-5 modne nektariner el. 500 g jordbær


Dej: Smuldr mel og smør. Tilsæt sukker og æg og saml dejen. Lad den hvile koldt ½-1 time. Tryk dejen ud i små smurte bageforme og bag dem et stykke nede i ovnen ved 200° ca. 15 min. Lad formene køle lidt og vend skallerne ud på bagerist.

TIP

  • De færdigbagte skaller kan fryses.

Fyld: Rør yoghurt og honning sammen. Skær nektarinerne i skiver. Læg yoghurt i skallerne lige inden serveringen og pynt med nektariner eller jordbær.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre kager...
Sørøverhatte
Banankage med rom og tranebær
Hokkaidoruder


Lækkerier med rabarber og jordbær