Skyrboller med rosiner

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Birgit, Toftlund. Se Birgits opskrift på skyrboller med rosiner her
Af
af Birgit Uhd, foto: Carina Krüger

Opskrift på skyrboller med rosiner

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Fransk æblekage og bagt æblekage med blåbær Nem gløgg Ostesuppe

(15 stk.)

50 g gær
2 dl vand
30 g smør
1½ dl skyr
2 æggeblommer
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
500 g mel
50 g rosiner
Æg til pensling

Sådan bager du bollerne

Rør gær og vand glat og smelt smørret. Rør smør, skyr, æggeblommer, salt, sukker, rosiner og det meste af melet i, vend dejen ud på bordet og ælt dejen med resten af melet. Stil dejen til hævning et lunt sted i 45 min. og slå dejen sammen.

Del dejen i 15 stk., tril dem til boller og læg dem på en plade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve i 45 min., pensl med æg og bag dem ved 225° i 18 min.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.


Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.