Opskrifter

Sort og hvid fondant

Fredag, 24. august 2012af Redaktion
Chokoladekage med flydende kerne - lige til at sætte tænderne i!

(4-6 pers.)

125 g usaltet smør
200 g mørk chokolade
1-2 spsk. rom
2 æg, evt. pasteuriserede
2 æggeblommer, evt. pasteuriserede
50 g sukker
25 g hvedemel
120 g hvid chokolade

Tilbehør
Lidt frugt og vaniljeis

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Smelt smør, chokolade og rom over vandbad. Afkøl helt. Pisk æg og æggeblommer med sukker til en luftig masse (ca. 8 min.). Fold den helt afkølede chokolademasse i. Sigt melet over og fold det forsigtigt ind i massen. Smør 4 ovnfaste, gerne slip let-, portionsskåle grundigt og fyld dem halvt op. Læg en blok hvid chokolade i midten. Fyld op med dej. Bag dem ved 180° i 12 min. Tag dem ud og lad dem afkøle et par min., inden de vendes ud. Serveres straks med lidt friske bær og evt. vaniljeis

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Uhm! Chokolade...


Kylling med rødbeder
i chokoladedressing

Chokolade brûlée
med saltet karamel

Chokolade-dessert-
kage

Frugtsalat med hvid
chokolade og lakrids-
sovs

Bønnegryde med
chili og chokolade












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop