Opskrifter

Speltkiks

Lørdag, 19. juni 2010af Redaktion
Kiksene her er sprøde og lækre, og de egner sig særlig godt til ostebordet

(60 stk.)

250 g smør
350 g speltmel
250 g speltflager
2 spsk. sukker
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
½ dl mælk
1 æg

SPIS KIKSENE SAMMEN MED...

Hak smørret ud i melet og tilsæt speltflager, sukker, bagepulver og salt. Pisk mælk og æg sammen og rør det i dejen. Saml dejen, del den i 2 og rul hver del ud mellem to stykker bagepapir, så den passer i størrelsen med en bageplade. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær for, så hver dejplade består af 30 firkanter. Bag kiksene ved 180° i 10 min., til de er let gyldne, og lad dem afkøle på en rist.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Bag også
Speltboller med yoghurt
Frøknækbrød
Kanelbrød