Opskrifter

Valnøddeboller

Torsdag, 9. oktober 2008af Redaktion
(16 stk.)25 g gær3 dl vand1 dl kærnemælk2 spsk. valnøddeolie50 g fintblendede valnødder100 g hele valnødder1 tsk. salt200 g durummel400 g stærkt

(16 stk.)

25 g gær
3 dl vand
1 dl kærnemælk
2 spsk. valnøddeolie
50 g fintblendede valnødder
100 g hele valnødder
1 tsk. salt
200 g durummel
400 g stærkt hvedemel (f.eks. Gluten Blue Star)

Rør alt sammen, undtagen hvedemelet der tilsættes lidt ad gangen. Æltes helt igennem og hæver tildækket 1 time. Slås ned og formes til boller, der efterhæver 30 min. Bages 15-20 min. ved 200 grader. Kan fryses.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels




PRØV OGSÅ

Vaniljegrovboller

Morgenboller med blå birkes