Ingredienser til banankage opskrift med nødder og tranebær
3 æg
150 g sukker
150 g smeltet smør
1 moden banan
90 g hvedemel
¼ tsk. natron
50 g tørrede tranebær
50 g grofthakkede nødder
1 spsk. perlesukker
Sådan laver du banankage opskrift med nødder og tranebær
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Pisk æg og sukker luftigt og rør smør og den mosede banan i. Bland hvedemel og natron og vend det i dejen sammen med tranebærrene. Kom dejen i en smurt sandkageform, kom nødder og perlesukker på toppen af kagen og bag den ved 175° i 45 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Æblekage med grov crumble
Cookies med kokos
Mandeldrømme
Sandkager, nøddekager, citronkager og mange flere lækre kager...
Kager i bradepande
















Sandkage med citron og vanilje
Nem og god kage - tilføj eventuelt frugtstykker
Se opskriften her...






Radiokage
Tresserkage, som fik sit navn, fordi den lignede forsiden af datidens radioer
Se opskriften her...






Æblekage bagt i lag
Lækker kage med masser af æbler og fugtig marcipandej
Se opskriften her...





