Ingredienser til muffins med birkes
(18 stk.)
230 g mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
½ dl birkes
150 g sukker
2 æg
1 dl solsikkeolie
1½ dl kondenseret mælk
½ dl mælk
Fremgangsmåde til birkesmuffins
Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og birkes og pisk sukker og æg luftigt. Bland olie og mælk i æggesnapsen og rør blandingen i melet til en glat dej. Fordel dejen i 18 muffinsforme og bag dem ved 190° i 20 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Find flere opskrifter her...
Majsmelsmuffins
Gulerodscupcakes
Glutenfri gulerods-kokos-muffins
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop