Chokolade-konfektkage

En lækker konfekt-kage til 50 personer
Af
af Redaktion
Chokolade-konfekt-kage med appelsin

Opskrift på chokolade-konfektkage

(50 pers.)
(3 stk.)

12 mellemstore æg
800 g sukker
500 g mandler
500 g smør
300 g hvedemel
Kornene af 2 vaniljestænger
Reven skal og saft af 3 store, usprøjtede appelsiner
1 spsk. bagepulver
2½ dl kakao
600 g chokolade

Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret, uden at det bruner. Hak mandler og chokolade. I ægge/sukkermassen blandes mel, vaniljekorn, bagepulver, kakao, appelsinskal og -saft og de hakkede mandler og chokoladen. Til sidst røres det smeltede smør i. Hæld
dejen i tre alubradepandeforme ca. 22 x 30 cm, der er foret med fugtet bagepapir og bag ca. 45-50 min. ved 170°. Afkøles helt, tages ud af formene og kan så fryses, hvis man laver dem ugen i forvejen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Bettinas konfekt-kagestykker
Chokoladekage med jordbær i sirup
Muffins med chokolade
Banankage

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.