Ingredienser til chokolademuffins
(Ca. 10 store muffins)
80 g chokolade med mindst 70% kakao
Ca. 200 g hvedemel
85 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
¾ dl kakao
2 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
1 nip salt
2 æg
3 spsk. flydende margarine
1½ dl mælk
Pynt
10 store After Eight
Mandelflager
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Fremgangsmåde til chokolademuffins
Hak chokoladen groft. Bland de øvrige tørre ingredienser. Rør æg, margarine og mælk sammen. Rør æggeblandingen i melblandingen og rør hurtigt sammen til en jævn dej. Vend den hakkede chokolade i. Fordel dejen i ca. 10 muffinsforme og bag dem ved 175° i ca. 20 min. Læg en After Eight på hver muffins, lige når de kommer ud af ovnen. Drys med lidt hakkede mandelspåner, når chokoladen er smeltet.
Bageopskrift: Tina Gustafsson og Malin Carlsson
Mums! Muffins og cupcakes
Find dine favoritter blandt søde muffins, mere madprægede muffins samt de fineste cupcakes...