(6 pers.)
Det skal du bruge til chokolademousse:
Prøv også: Chokolademousse med appelsinsmag
250 g mørk chokolade ca. 70%
5 æggeblommer
8 spsk. sukker
1 æggehvide
100 g hvid chokolade
2½ dl piskefløde
200 g hindbær
2 spsk. frysetørrede hindbær
Sådan laver du chokolademousse
Hak chokoladen, smelt den over vandbad og afkøl den, til den er fingervarm.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt og vend chokoladen i.
Pisk fløden stiv og fold halvdelen af den i chokolademassen.
Pisk æggehviden stiv og fold den i.
Fyld moussen i glas eller kopper og sæt dem køligt i 30 min.
Smelt den hvide chokolade over vandbad.
Rør den med resten af flødeskummen og mosede hindbær.
Kom den hvid-røde masse over chokolademoussen og drys med frysetørrede hindbær.
Sæt på køl, til den skal serveres.
Prøv også: Chokoladedessert-kage