Chokoladesmåkager med majsmel
Sidste uges 'Bedste opskrift' gik til John Raaby fra Brande. Her får du Johns lækre chokoladesmåkager, som er helt uden gluten og laktose.
Af
af opskrift: John Raaby 7330 Brande. Foto: Carina Krüger

Annonce
(Glutenfri og laktosefri)
Det skal du bruge til chokoladesmåkager med majsmel:
75 g rapsolie 75 g farin 1 æg 100 g majsmel ½ tsk. salt ½ tsk. hjortetaksalt 100 g mørk chokolade 40 g mandler Prøv også: Nemme og sprøde chokoladesmåkagerSådan laver du chokoladesmåkagerne
Rør olien med farinen og tilsæt ægget. Bland majsmel, salt og hjortetaksalt og vend det i. Hak chokoladen og mandlerne og vend dem i dejen. Afsæt dejen på en plade med bagepapir ved hjælp af to teskeer og bag kagerne ved 175° i 10- 12 min. Lad dem køle af på pladen. Prøv også: Verdens bedste vaflerAnnonce