Opskrifter

Efterårskrans

Onsdag, 24. september 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lækkert bagværk med æble, brombær og vanilje

Opskrift på efterårskrans

2 dl vand
65 g smør
80 g mel
2 æg

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fyld:
3 æbler
2 spsk. vand
1 stang kanel
125 g brombær
2 spsk. sukker
2 dl piskefløde
1 vaniljestang

Pynt:
3 dl flormelis
1 spsk. citron
1 spsk. vand

Fremgangsmåde til bagværket

Kog vand og smør op og rør melet i til en ensartet masse. Lad blandingen afkøle let og rør æggene i et ad gangen. Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i form af en krans på en plade beklædt med bagepapir. Bag kransen ved 200° i 35 min. og lad den afkøle. Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær em
i tern. Kog æbleternene møre med vand, kanelstang og 2⁄3 af brombærrene, smag til med sukker og lad
grøden afkøle. Pisk fløde tilsat vaniljekorn til skum, flæk kransen og fyld den med æblegrød og flødeskum.
Rør flormelis, vand og citron til en glat glasur og pynt kransen med glasur og resten af brombærrene.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.