Opskrifter

Friturestegte hyldeblomster med myntedressing

Mandag, 6. juni 2011af Redaktion
En herlig sommer-snack

(Sød snack)

12 skærme hyldeblomster

Beignetdej af
120 g hvedemel
20 g majsstivelse
14 g bagepulver
20 g sukker
Iskoldt vand
Neutral olie til friturestegning

Grøn dressing
2 dl tyk yoghurt
Bladene fra 10 kviste mynte
Kornene af 1 vaniljestang
1 spsk. honning
Saften af ½ citron

Rør dejen af mel, majsstivelse, bagepulver og sukker og tilsæt så meget iskoldt vand at dejen er flydende og kan hænge fast på blomsterbuketterne.
Dyp små buketter i dejen og frituresteg dem én ad gangen i olien.
Blend dressingen til en lysegrøn sag og dyp blomsterne heri.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FLOT RETROSTIL

Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner

Find flere opskrifter her...
Hakkebøf med hyldeblomst
Hyldeblomstsaft
Grillede ananas med hyldeblomst og ostecreme




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop