Opskrifter

Jordbær i chokolade og punch

Tirsdag, 25. juni 2013af Redaktion
Lidt sødt og noget drikkeligt til studenterne

Ingredienser til jordbær i chokolade

500 g jordbær
250 g mørk chokolade


Fremgangsmåde til jordbær i chokolade

Smelt chokoladen over vandbad og temperér den. Skyl og tør jordbærrene og dyp dem i chokoladen. Lad dem tørre på bagepapir.

Ingredienser til punch

3 dl ufortyndet jordbærsaft
1 dl citronsaft
½ dl hyldeblomst koncentrat
3 dl jasminte (afkølet)
4 dl mousserende rosévin eller mineralvand med bobler
2 dl gin
Saften af 1 appelsin
400 g jordbær
Isterninger, ca. 2 l


Fremgangsmåde til punch

Bland alt undtagen rosévin, jordbær og isterninger. Nip og rens jordbærrene. Kom rosévin, isterninger og jordbær i punchen lige inden serveringen.

Hvis du ønsker drikken mindre alkoholisk, kan ginen udelades.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Jordbærtærte
Cheesecakes med hindbær

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop